Ceps ibo Blog

Selamat Datang Bro…

kanyaho jeung pangarti jiga loba mun diukur na ku Catur Wungkul!
kanyaho jeung pangarti jiga loba mun diguar ku caritaan…
Tapi mun Prak eta kanyaho jeung pangarti dina Laku!
gening!
mung Sakitu-kituna!
kitu oge bari jeung dibarengan Ku Du’a..
menta keneh kaGusti na.

Wilujeng dinten jumaah….
http://www.sundakiwari.com/www.mari-belanja.com

View on Path

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: