Ceps ibo Blog

Selamat Datang Bro…

Tah ieu ngadulur jeung
paribasa yen dina
hirup urang ulah sok
tanggah wae…
Sok mineng kapanasan ku
jalma nu maju…)
Mun maneh ningal dunya,
mangka tempo ka handap, sabab mun maneh
tanggah, mangka nu baris tumiba nyaeta nyeuri
beuheung jeung mata nu
buburinyayan dina teuteumpoan.
Hirup lin keur dipikirkeun, tapi hirup keur di rasakeun kanikmatanna, tapi mikir kudu aya dina hirup sangkan teu
sasar nya lampah..***

View on Path

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

My twitter

Gudang Foto

More Photos
Free Website Hosting
MoneyBux - Trusted PTC site
%d bloggers like this: