Ceps ibo Blog

Selamat Datang Bro…

di pikir di bulak balik, dipapay
dirasa rasa,,lain jaman anu robah, tapi anu ngajamananana nu rarobah teh.. hirup geus loba kaluar tina tetekon.
hirup geus silih siku jeung
papada dulur, mentingkeun karep sewang2an, geus teu
nyaah ka lemah cai, budaya geus di raruksak alatan rasa hirup mokaha silih tincak jeung sasama.., teu aringet yen hirup katungkul ku pati,
maot datang tara bebeja
heula..

View on Path

Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

My twitter

  • Banyak nya permintaan insy bsk PBO BATUJAJAR menggelar Latber Silaturahmi ... Terima Kasih hari ini yg sdh hadir di PBO Cisaat ...Ceps Ibo 23 hours ago
  • 2015 A Heru teu ka raos tos ngantun keun fb.me/7WiT7OG67Ceps Ibo 1 day ago
  • Kami Sekeluarga Mengucapkan Sama - SamaCeps Ibo 2 days ago
  • Mantap di tengah kemacetan suara sirine dan strobo memaksa masuk ternyata patwal mengawal 3 mobil ... seperti nya... fb.me/F8s4wVpsCeps Ibo 2 days ago
  • OTW CIAMIS ...Ceps Ibo 2 days ago

Gudang Foto

More Photos
Free Website Hosting
MoneyBux - Trusted PTC site
%d bloggers like this: